23. 12. 2000

Odkazy


1 komentář:

Lowellpro,  30. prosince 2010 v 21:42  

Ahojte kamarádi a příznivci běhu,
Lowellpro novoroční Ostravský maraton

Pokud máte chuť vykročit nebo-li tedy vyběhnout do nového roku 2011 s pořádným odhodláním a nebo jen tak hned z kraje nového roku začít s kvalitní přípravou tak jsme pro vás připravili maratonskou trať,která je vedená v 8 okruzích po 5,275 km v běžeckém areálu Bělského lesa v Ostravě.
Trasa vede z části po staré trati Ostravského maratonu ,který se kdysi běhal v Bělském lese.Poběží se po širokých lesních cestách s rovným povrchem a celý okruh je velmi rychlý po rovině s označením vždy po 5 km.
Jen záleží jaké bude počasí tedy mráz nebo silný vítr.Pokud bude sníh bude trasa i přesto velmi dobře vyhrnutá a upravená.Jsou to hlavní cesty v lese které se udržují pro veřejnost.Takže jsou zde možnosti jak zaběhnout hned v úvodu roku kvalitní časy (viz. loňské výsledky) tak třeba jen se proběhnout v hezkém prostředí Bělského lesa.
Pro ty co si netroufnou na maratonskou trasu bude opět jako loni společně s maratonem odstartován i závod v 1/2maratonu 21,1 km a čtvrtmaratonu+Canicrossu-běhu se psem 10,550 km ,který se poběží ve 4 okruzích respektivě ve 2 okruzích společně s maratonskou trati.
.
Srdečně vás zveme k prvním maratonským krokům v novem roce do Ostravy-Bělského lesa.

Okomentovat

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP