28. 10. 2009

Reportáže POS 2009

Taková oranžová fantazie - Gejza

Gejzataková oranžová fantazie
Je jen několik závodů, kterých se musím zúčastnit i kdyby trakaře padali, mezi ně řadím i šlapkovskou klasiku POS. Letošní POS byl pro mě posledním závodem sezóny 2009 a tak jsem se na něj patřičně těšil.

Technik – 2 kola ve vybrané společnosti

Technik2 kola ve vybrané společnosti
Po týdnu od Halounských okruhů se účastním svého druhého hromaďáku, který mi přinese nebývalý zážitek ve formě 23 kilometrové účasti v čelním balíku. 

 

Centrifuga s čelem

KolíkáčCentrifuga s čelem
Ráno mě nabírá Iceman, díky, že jsi pro mě přijel, pak vyzvedneme Quita a rozjaření to valíme do Hřebče. Iceman furt mačká nějaká tlačítka na volantu, ale stejně více jak 60km/hod. mu to nejede, tak docela nervuji, aby jsme stihli být v 8hod. před Obecním úřadem, kde máme převzít bránu. Ještě načepovat pro sichr do kanystru benzin do agregátu pro bránu a šílenou Quitovou oklikou málem přes Kladno dorážíme překvapivě přesně.

Zbyněk Kudrna - POS2009

Poslední šlápnutí 2009

Sobota 10.10. - 1,5h - 60km, závod, Poslední šlápnutí UAC
- poslední závod sezóny. I přesto že bylo 12°C, na startu byl hodně početný balík. Nepřijel jen Ambruš, Janoušek a Honza Kunta, jinak z favoritů UAC byli všichni. Od startu to pořád někdo zkoušel, takže se jelo dost cukavě. Vždycky nástupy a pak zase volněji. Hodně to zkoušel Malina,...
více zde 

Malina – Domácí půda - POS09


Počasí se na samotný závod celkem umoudřilo, nepršelo, částečně se zvýšila teplota na 13°C a silnice už docela oschly. Trať závodu byla stejná jako na jaře. Jen byl posunut kvůli koridoru cíl - krátkém kopci mezi domy. Obvyklý kvalitní UACovský balík.
více zde

0 komentář:

Okomentovat

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP